ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Euro 2024: Δείτε το πρόγραμμα της εθνικής στα προκριματικά

Από το Γιβραλτάρ ξεκινά η προσπάθεια της εθνικής στα προκριματικά του Εuro 2024

Euro 2024: Δείτε το πρόγραμμα της εθνικής στα προκριματικά

Η κλήρωση των προκριματικών ομίλων του Euro 2024 ήταν η χειρότερη δυνατή για την εθνική ποδοσφαίρου καθώς βρέθηκε στο ίδιο γκρουπ με Γαλλία και Ολλανδία, αλλά στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων της θα αντιμετωπίσει το Γιβραλτάρ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κάνει πρεμιέρα στον όμιλο στις 24 Μαρτίου αγωνιζόμενο εκτός έδρας.

Ακολουθεί εντός η Ιρλανδία και μετά δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με τις Γαλλία και Ολλανδία κι έτσι ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος.

Στην δεύτερη «στροφή» του ομίλου η Ελλάδα αντιμετωπίζει τις ομάδες με την ίδια σειρά, αλλά σε αντίθετες έδρες. Οπότε θα αγωνιστεί εντός έδρας με το Γιβραλτάρ, εκτός έδρας με την Ιρλανδία και μετά θα έχει δύο συνεχόμενα εντός με τις Ολλανδία και Γαλλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Euro 2024 με ώρες και ημερομηνίες:

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 : (21:45): Γιβραλτάρ – Ελλάδα

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 : (21:45): Ελλάδα – Ιρλανδία

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 : (21:45): Γαλλία – Ελλάδα

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 : (21:45): Ολλανδία – Ελλάδα

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023: (21:45): Ελλάδα – Γιβραλτάρ

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023: (21:45): Ιρλανδία – Ελλάδα

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου : (21:45): Ελλάδα – Ολλανδία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τρίτη 21 Νοεμβρίου : (21:45): Ελλάδα – Γαλλία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.