ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Euro 2024: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε την Ολλανδία με τις «ηχηρές» απουσίες

Μεγάλη απουσία για τους «οράνιε» είναι ο Κόντι Χάκπο

Euro 2024: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε την Ολλανδία με τις «ηχηρές» απουσίες

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει σήμερα την Ολλανδία για την όγδοη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Ωστόσο ο Ρόναλντ Κούμαν έκανε το ταξίδι για την Αθήνα με ηχηρές απουσίες.

Μεγάλη απουσία για τους «οράνιε» είναι ο Κόντι Χάκπο. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ τραυματίστηκε στο παιχνίδι των «κόκκινων» με την Τότεναμ, καθώς στην προσπάθειά του να σκοράρει γύρισε το γόνατό του, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

Παρόλα αυτά ο Ολλανδός γλύτωσε τον σοβαρό πρόβλημα, περπατάει κανονικά και αναμένεται μετά τη διακοπή ο Γιούργκεν Κλοπ να τον έχει στη διάθεσή του.

Ο Μέμφις Ντεπάι είναι η μεγαλύτερη απουσία της ομάδας του Ρόναλντ Κούμαν. Ο Ολλανδός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης υπέστη τραυματισμό στο πέλμα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για αρκετό καιρό. Άγνωστο παραμένει το πότε θα επιστρέψει.

Ο Ντεπάι με την Εθνική Ολλανδίας έχει 44 γκολ σε 88 αγώνες, κάτι που δείχνει ότι με τους «οράνιε» γίνεται… άλλος παίκτης.

Ο Φρένκι Ντε Γιονκ αποτελεί επίσης μια ακόμα μεγάλη απουσία. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο παιχνίδι των «μπλαουγκράνα» με τη Θέλτα, με αποτέλεσμα να έχει να αγωνιστεί από τις 23 Οκτωβρίου. Παρόλα αυτά ο Τσάβι είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να τον έχει για το Κλάσικο με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 28 Οκτωβρίου.

Μπορεί η Ολλανδία να έχει αρκετούς καλούς στόπερ, όπως ο Φαν Ντάικ, ο Άκε και ο Φαν ντε Φεν, ωστόσο η απουσία του Ντε Λιχτ είναι «ηχηρή» απουσία. Ο πρώην αμυντικός της Γιουβέντους, τραυματίστηκε στο γόνατο, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπάγερν με την Μπόχουμ και αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή.

Άλλο ένα στόπερ της Ολλανδίας που μένει έξω είναι ο Σβεν Μπότμαν. Ο 23χρονος στόπερ της Νιούκαστλ έχει επίσης πρόβλημα στο γόνατο και αναμένεται να γυρίσει στους αγωνιστικούς χώρους στις 21 Οκτωβρίου στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας.

Η τελευταία απουσία είναι ο Στίβεν Μπέρχαους. Ο επιθετικός του Άγιαξ, είχε έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προπόνησης με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί με τον Ίαν Μάατσεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πιθανή ενδεκάδα των Ολλανδών: Φερμπρούχεν – Χερτρούιντα, Φαν Ντάικ, Άκε – Ντάμφρις, Φίρμαν, Βίφερ, Ράιντερς, Μπλιντ – Μπεργκβάιν, Βέγκχορστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.