ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Europa Conference League: Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη νίκη στους ομίλους κόντρα στην Ελσίνκι

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League όπου φιλοξενείται από το Ελσίνκι στη Φινλανδία

Europa Conference League: Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη νίκη στους ομίλους κόντρα στην Ελσίνκι

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα την Ελσίνκι στη Φιλανδία (19:45, Cosmote Sports 4) για τους ομίλους του Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος του βορρά πέρασε από τρεις προκριματικούς γύρους μέχρι να βρεθεί στα γκρουπ της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και είναι έτοιμος για να μπει με το δεξί απέναντι στην ομάδα της Φινλανδίας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε λόγο για το κίνητρο στη συνέντευξη Τύπου και έχει καταστρώσει ήδη στα πλάνα του στα οποία θα βρίσκεται κανονικά ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αλλά όχι και ο Μάρκος Αντόνιο ο οποίος δεν ήταν έτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Βρακά, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμα, Σαμάτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα της διοργάνωσης και την ίδια μέρα, μπαίνουν στη μάχη των ομίλων του Europa League η ΑΕΚ (εκτός με Μπράιτον στις 22:00), ο Ολυμπιακός (εντός με Φράιμπουργκ στις 22:00) και ο Παναθηναϊκός (εντός με Βιγιαρεάλ στις 19:45).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.