ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Europa League: Παναθηναϊκός και Μακάμπι Χάιφα θα τα δώσουν όλα στη Λεωφόρο για την 3η θέση

Στο πρώτο ματς, οι δυο ομάδες είχαν μείνει στο 0-0

Europa League: Παναθηναϊκός και Μακάμπι Χάιφα θα τα δώσουν όλα στη Λεωφόρο για την 3η θέση

Η 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, φέρνει τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, σ’ ένα ματς που έχει ως «έπαθλο» την 3η θέση στον 6ο γκρουπ και το “εισιτήριο” για τα νοκ-άουτ (play-off εισόδου στους “16”) του Conference League, που θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 22 Φεβρουαρίου 2024.

Στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης» (θα δώσουν το «παρών» στη Θύρα 6 και περίπου 700 Ισραηλινοί) ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη δεύτερη νίκη του στον όμιλο (αν και… βολεύεται βαθμολογικά και με την ισοπαλία). Απ’ την άλλη, η Μακάμπι έχει τη νίκη, σαν μοναδικό της στόχο. Στο πρώτο ματς, οι δυο ομάδες είχαν μείνει στο 0-0.

Με νίκη, ο Παναθηναϊκός θα βελτιώσει τη βαθμολογία του στο UEFA Club Ranking –μετά από μία «άγονη» εξαετία- ενώ θα ενισχύσει και τα… ταμεία του, καθότι μία πρόκριση θα του εξασφαλίσει έξοδα πάνω από 11 εκατ. ευρώ στην έως τώρα εφετινή, ευρωπαϊκή πορεία του με προοπτική για ακόμη υψηλότερα μπόνους, εφόσον συνεχίσει κι άλλο στο Europa Conference League.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει διαθέσιμο στον αγώνα με τους Ισραηλινούς (πέραν των μόνιμων απόντων Χόρντουρ Μάγκνουσον κι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν) και τον Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στη γάμπα κι έμεινε εκτός αποστολής. Οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν δεδομένα στη βοήθεια των Σον Γκόλντμπεργκ, Ντολέβ Χαζίζα, Ντία Σαμπά και Μαόρ Καντίλ που αποκλείστηκαν από την αποστολή για την αναμέτρηση της Λεωφόρου.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Αϊτόρ.

Μακάμπι Χάιφα (Μεσάι Ντέγκο): Κέουφ, Σούντγκρεν, Σεκ, Σίμιτς, Χατζάτζ, Καφουμάνα, Μοχάμεντ, Κορνού, Πιερό, Νταβίντ, Χαλαϊλί.

Διαιτητής: Γκεόργκι Καμπάκοφ (Βουλγαρία).

Βοηθοί: Μάρτιν Μαργκαρίτοφ, Ντίγιαν Βάλκοφ (Βουλγαρία).

4ος διαιτητής: Ράντοσλαβ Γκιντζένοφ (Βουλγαρία).

VAR: Ντράγκομιρ Ντραγκάνοφ (Βουλγαρία).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

AVAR: Ιβάιλο Στογιάνοφ (Βουλγαρία).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.