ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Φενέρμπαχτσε – Ζενίτ: Απίστευτο ξύλο σε φιλικό για τους σεισμόπληκτους (φωτο-βίντεο)

Χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα

Φενέρμπαχτσε – Ζενίτ: Απίστευτο ξύλο σε φιλικό για τους σεισμόπληκτους (φωτο-βίντεο)

Η Φενέρμπαχτσε και Ζενίτ της Αγίας Πετρούπολης έδωσαν φιλικό με σκοπό να ενισχύσουν τους σεισμόπληκτους, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά.

Η διακοπή για τους αγώνες των προκριματικών του Euro 2024, έδωσε την ευκαιρία στις δύο ομάδες να κοντραριστούν για καλό σκοπό.


Τα έσοδα του φιλικού στην Κωνσταντινούπολη θα πάνε στους ανθρώπους που δοκιμάζονται, μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία, στις αρχές Φεβρουαρίου.

Τα πράγματα, όμως, πήγαν τελείως… στραβά, καθώς οι φίλοι των δύο ομάδων έπαιξαν απίστευτο «ξύλο» στις κερκίδες.

Τούρκοι και Ρώσοι βρέθηκαν σε διπλανές θύρες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και να υπάρξει ανταλλαγή αντικειμένων και μπουκαλιών.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και τελικά το φιλικό να ολοκληρωθεί ισόπαλο με 2-2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.