ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Πογιέτ: «Θα αποτελεί μεγάλη τιμή και σπουδαίο επίτευγμα το να προκριθούμε στα τελικά του Euro 2024»

«Έχουμε μεγάλο σεβασμό και οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στους δύσκολους αγώνες των πλέι οφ»

Γ.Πογιέτ: «Θα αποτελεί μεγάλη τιμή και σπουδαίο επίτευγμα το να προκριθούμε στα τελικά του Euro 2024»

Το αν καταφέρει η Εθνική ποδοσφαίρου να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας θα το ξέρουμε σε τέσσερις μήνες περίπου με την ολοκλήρωση των πλέι οφ του Nations League.

Ωστόσο από χθες όμως γνωρίζουμε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε εκεί, σε περίπτωση που τα καταφέρουμε καθώς πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων της τελικής φάσης και όλες οι Εθνικές ομάδες, ακόμα κι εκείνες που τελούν σε αναμονή για τα τελευταία τρία εισιτήρια, γνωρίζουν πια τους αντιπάλους τους και καλούνται να καταστρώσουν το σχεδιασμό τους.

Κι όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του Γουστάβο Πογιέτ η πιθανή συνάντηση μας με Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία αποτελεί εξτρά κίνητρο για τον ίδιο και τους παίκτες του.

«Αν ήταν ήδη υψίστης σημασίας η πρόκρισή μας, μετά τη χθεσινή κλήρωση και ξέροντας τον πιθανό όμιλο στον οποίο θα συμμετάσχουμε, την καθιστά ακόμα σπουδαιότερη», σχολίασε ο Ουρουγουανός εκλέκτορας.

«Η δυνατότητα να κάνουμε πρεμιέρα σε ένα ντέρμπι απέναντι στην Τουρκία, η ευκαιρία ζωής να αντιμετωπίσουμε την Πορτογαλία και τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η μέτρηση των δυνάμεών μας ενάντια στην Τσεχία, αυξάνει την επιθυμία μας να πάμε στο Euro 2024».

Πριν απ΄ αυτό, όμως, «έχουμε μεγάλο σεβασμό και οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στους δύσκολους αγώνες των πλέι οφ, αρχής γενομένης από τον κρίσιμο αγώνα με το Καζακστάν στην έδρας μας στις 21 Μαρτίου. Αυτό το παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό και είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο στάδιο, στο οποίο όλοι όσοι συμμετάσχουν θα είναι ενθουσιασμένοι. Οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε όλοι μας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν κατακλείδι, «θα αποτελεί μεγάλη τιμή και σπουδαίο επίτευγμα αν καταφέρουμε να προκριθούμε από τα πλέι οφ του Μαρτίου στην τελική φάση του EURO 2024».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.