ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η άφιξή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι αύξησε κατά 500% τα εισιτήρια

Στο ντεμπούτο του Αργεντινού κόντρα στην Κρουζ Αζούλ

Η άφιξή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι αύξησε κατά 500% τα εισιτήρια

Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι αλλάζει τα δεδομένα όχι μόνο στην ομάδα της Φλόριντα αλλά συνολικά στο MLS.

Στο προ ημερών ντεμπούτο του βρέθηκαν στις εξέδρες χιλιάδες φαν αλλά και προσωπικότητες του αθλητισμού όπως ο ΛεΜπρον Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς και της σόουμπιζ όπως η Κιμ Καρντάσιαν.

Οι Αμερικανοί ψάχνουν εισιτήρια για τους αγώνες της Ίντερ Μαϊάμι για να δουν από κοντά τον Λιονέλ Μέσι αλλά πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Στο ντεμπούτο του Αργεντινού κόντρα στην Κρουζ Αζούλ τα εισιτήρια παρουσίασαν αύξηση 500% στην τιμή τους σε σχέση με την περασμένη περίοδο.

Η μέση τιμή εισιτηρίου στους εντός έδρας αγώνες της Ίντερ Μαϊάμι κατά την ερχόμενη σεζόν εκτοξεύτηκε 459% από 152 δολάρια σε 850 δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία του TicketiQ, ενώ τα εισιτήρια για τους επόμενους επτά αγώνες του Μαϊάμι στο δρόμο αυξήθηκαν κατά 558%, σύμφωνα με την πλατφόρμα εισιτηρίων.

Τα φθηνότερα εισιτήρια για το ντεμπούτο του Μέσι ξεκινούσαν από 314 δολάρια, είχαν 1.294 δολάρια κατά μέσο όρο και το πιο ακριβό έφτανε στα 23.737 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μέσι θα λαμβάνει μεταξύ 50 και 60 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως με συμβόλαιο διάρκειας δυόμισι ετών με το Μαϊάμι και η ομάδα θα βγάλει μόνο από τα εισιτήρια τα χρήματα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.