ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Μπέρνλι εκτός έδρας

Με αυτό τον τρόπο το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε την κορυφή της βαθμολογίας με 42 πόντους

Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Μπέρνλι εκτός έδρας

Με 2-0 κέρδισε την Μπέρνλι εκτός έδρας η Λίβερπουλ, με το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ να επιστρέφει στις νίκες και να ανεβαίνει στην κορυφή της Premier League.

Η Λίβερπουλ δεν συνάντησε δυσκολία κόντρα στην προ τελευταία Μπέρνλι, με τους «ρεντς» να σκοράρουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και να παίρνουν την εύκολη νίκη με σκορ 2-0 για την 19η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Premier League.

Με αυτό τον τρόπο το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε την κορυφή της βαθμολογίας με 42 πόντους, όντας δυο βαθμούς περισσότερους από την Άρσεναλ, με την Λίβερπουλ ωστόσο να έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντάργουιν Νιούνιεζ στο 6΄και ο Ντιόγκο Ζότα στο 90΄σημείωσαν τα γκολ της Λίβερπουλ, η οποία αγωνίστηκε δίχως τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα κλείδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.