ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε τον Χάρι Κέιν – Πώς τον αποχαιρέτησε η Τότεναμ

Η νέα του ομάδα τον παρουσίασε με ένα video από κινηματογράφο

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε τον Χάρι Κέιν – Πώς τον αποχαιρέτησε η Τότεναμ

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου είναι κι επίσημα ο Χάρι Κέιν, καθώς ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα, η οποία την παρουσίασε με ένα video από κινηματογράφο.

Ο Κέιν άφησε πίσω του μία τεράστια καριέρα με την Τότεναμ, για να διεκδικήσει τίτλους με την Μπάγερν Μονάχου και η αγγλική ομάδα τον αποχαιρέτησε, παραθέτοντας τα απίθανα επιτεύγματά του με τον σύλλογο. Παράλληλα έγραψε: «Ήρθαμε σε συμφωνία με τη Μπάγερν Μονάχου για τη μετεγγραφή του Χάρι Κέιν. Σ’ ευχαριστούμε για την απίστευτη προσφορά στον σύλλογό μας όλα αυτά τα χρόνια, Χάρι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας θα συνεχίσει πλέον στην Μπάγερν Μονάχου και φόρεσε ήδη τη φανέλα της, ενώ ελπίζει να κάνει ντεμπούτο και στο παιχνίδι τίτλου με τη Λειψία, στο σούπερ καπ Γερμανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.