ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Σέλτικ του Άγγελου Ποστέκογλου κατέκτησε ξανά το πρωτάθλημα στη Σκωτία

Η Σέλτικ στέφθηκε πρωταθλήτρια Σκωτίας για 53η φορά στην ιστορία της

Η Σέλτικ του Άγγελου Ποστέκογλου κατέκτησε ξανά το πρωτάθλημα στη Σκωτία

Η Σέλτικ του Άγγελου Ποστέκογλου νίκησε με 2-0 τη Χαρτς και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στην Premiership της Σκωτίας, φθάνοντας τα 53 τρόπαια στη διοργάνωση.

Με γκολ των Φουρουχάσι στο 67′ και Οχ Χιεόν-γκιου στο 80′, η Σέλτικ πήρε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόταν και εξασφάλισε το πρωτάθλημα στη Σκωτία, για 11η φορά τα τελευταία 12 χρόνια.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έκανε από την πλευρά του το 2/2 με τους “Κέλτες” και πανηγύρισε στο τέλος μπροστά στους οπαδούς της ομάδας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σέλτικ πάντως, συνεχίζει να υπολείπεται δύο πρωταθλημάτων της “αιώνιας” αντιπάλου, Ρέιντζερς, η οποία θα τερματίσει φέτος στη δεύτερη θέση, αλλά προηγείται ακόμη με 55 τίτλους στη Σκωτία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.