
Η UEFA επέβαλε πρόστιμο 95.500 ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, επειδή κατά τη διάρκεια αγώνα παρουσίασε ένα ψηφιδωτό με την εικόνα του Ιησού Χριστού.
Η εικόνα συνοδευόταν από τη φράση «Ας μας οδηγεί η πίστη μας στη νίκη».
Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία χαρακτήρισε την ενέργεια «ακατάλληλη για αθλητική εκδήλωση», υποστηρίζοντας ότι «υπονομεύει τη φήμη και την ακεραιότητα του ποδοσφαίρου».
🇷🇸 UEFA has fined Red Star Belgrade €95,500 for displaying a mosaic of Jesus Christ with the words “Let our faith lead you to victory” during a match.
UEFA called it “inappropriate for a sporting event” that “undermines the reputation and integrity of football.”
Pride flags,… pic.twitter.com/sIwxJEMc6P
— DD Geopolitics (@DD_Geopolitics) March 27, 2026
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.