ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ισπανία: Ιστορική στιγμή για την La Liga – Θα μεταδοθεί live αγώνας μέσω… TikTok!

Γίνεται το πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που προσφέρει έναν αγώνα σε αυτή τη μορφή

Ισπανία: Ιστορική στιγμή για την La Liga – Θα μεταδοθεί live αγώνας μέσω… TikTok!

Η La Liga ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια μικρή επανάσταση στην αρένα των μέσων ενημέρωσης, καθώς ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός GOL θα μεταδώσει ένα παιχνίδι στο TikTok για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας της Παρασκευής 15 Απριλίου μεταξύ της Ρεάλ Σοσιεδάδ και της Ρεάλ Μπέτις θα μεταδοθεί στην Ισπανία δωρεάν μέσω του επίσημου προφίλ του τηλεοπτικού φορέα στο TikTok (@goltelevision).

Αυτή η πρωτοβουλία κατέστη δυνατή χάρη σε μια συμφωνία μεταξύ των MEDIAPRO, LaLiga και TikTok, η οποία προβάλλει τη δέσμευση για καινοτομία και την προσαρμογή του περιεχομένου σε νέες μορφές ψηφιακής κατανάλωσης.

Η MEDIAPRO θα αναπτύξει μια ειδική συσκευή στο Royal Arena του Σαν Σεμπαστιάν που θα έχει μια κινητή μονάδα 4K και περισσότερους από 30 επαγγελματίες που εργάζονται για μια αποκλειστική παραγωγή του αγώνα σε κάθετη μορφή, μια εγγενής εμπειρία για το TikTok που θα περιλαμβάνει την προσαρμογή όλων των γραφικών και μια προσαρμογή εκπομπής σχεδιασμένη για κινητές συσκευές και νέο κοινό.

Η μετάδοση στο TikTok για την ισπανική επικράτεια θα ξεκινήσει στις 20:30 με το ζέσταμα και των δύο ομάδων και το preview του αγώνα, που θα προσφέρει όλες τις λεπτομέρειες ενός αγώνα μεταξύ δύο ιστορικών συλλόγων της La Liga που αγωνίζονται για την είσοδο στην Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν με τους Νάτσο Ερνάεθ και Κάρλα Γκαμπιάν ή να συμμετάσχουν στη ζωντανή μετάδοση συνομιλίας, καθώς και να απολαύσουν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της Liga Santander, απολαμβάνοντας μια διαφορετική εμπειρία χάρη στη διαδραστικότητα και τη λειτουργικότητα που προσφέρει το TikTok.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.