ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλία: Τα ονόματα τριών ακόμη παικτών δόθηκαν στην δημοσιότητα για την υπόθεση παράνομων στοιχηματισμών

Ρ.Σ.Ελ Σααράουϊ, Φ.Γκάτι και Ν.Καζάλε προστίθενται στη λίστα

Ιταλία: Τα ονόματα τριών ακόμη παικτών δόθηκαν στην δημοσιότητα για την υπόθεση παράνομων στοιχηματισμών

Άλλοι τρεις παίκτες, των οποίων τα ονόματα δόθηκαν στη δημοσιότητα, βρίσκονται στο στόχαστρο της εισαγγελίας του Τορίνο για το σκάνδαλο των παράνομων στοιχηματισμών στην Ιταλία.

Ο Φαμπρίτσο Κορόνα, αποκαλούμενος και ως «βασιλιάς των παπαράτσι» ανέφερε πως κι αυτοί ερευνώνται από τις αρχές του Τορίνο στο πλαίσιο του σκανδάλου παράνομου στοιχηματισμού που συγκλονίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για τον Ιταλό διεθνή μεσοεπιθετικό της Ρόμα Στέφαν Ελ Σααράουϊ, τον 25χρονο Ιταλό κεντρικό αμυντικό της Γιουβέντους, Φεντερίκο Γκάτι, καθώς και τον 25χρονο Ιταλό αμυντικό της Λάτσιο, Νικολό Καζάλε.

Να σημειώσουμε πως ο Κορόνα είχε αποκαλύψει και τα ονόματα τριών παικτών που προηγήθηκαν, δηλαδή, των Σάντρο Τονάλι, Νικολό Τζανιόλο και Νίκολα Ζαλέφσκι. Ο πρώτος, πάντως, που κατηγορήθηκε – και πλέον τιμωρήθηκε με 7μηνο αποκλεισμό – ήταν ο Νικολό Φατζόλι.

Συνολικά οι εισαγγελικές αρχές του Τορίνο ερευνούν περισσότερους από 40 ποδοσφαιριστές που όλοι τους έπαιξαν ή και παίζουν ακόμη σε ομάδες της Serie A.

Μεταξύ άλλων, αναζητούν στοιχεία για το αν υπήρξε χειραγώγηση αποτελεσμάτων αγώνων ή και αν στην υπόθεση μπορεί να εμπλέκεται με κάποιον τρόπο η μαφία.

Για την περίπτωση του Φεντερίκο Γκάτι, οι αρχές εξετάζουν αν εμπλέκεται στην υπόθεση και με διαφορετικό τρόπο πέραν των όσων τους ομολόγησε ο Νικολό Φατζόλι, που κατήγγειλε ο ίδιος τον εαυτό του σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τον εθισμό του στον τζόγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ιταλική αθλητική εφημερίδα «Tuttosport», ο 22χρονος μέσος της «Βέκια Σινιόρα» υποστήριξε στους εισαγγελείς πως ζήτησε δανεικά από τον Γκάτι κι άλλους συμπαίκτες του στη Γιουβέντους προκειμένου να τα ποντάρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.