ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Ρονάλντο: Κινείται δικαστικά εναντίον της Γιουβέντους – Ζητά 19,9 εκατ. ευρώ

Θέλει να εισπράξει χρήματα που δεν του δόθηκαν κατά τη διάρκεια του κορονοϊού

Κ.Ρονάλντο: Κινείται δικαστικά εναντίον της Γιουβέντους – Ζητά 19,9 εκατ. ευρώ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινείται δικαστικά κατά της Γιουβέντους  και ζητά το ποσό των 19,9 εκατομμυρίων ευρώ που έμειναν σε εκκρεμότητα κατά την περίοδο του Covid-19.

Αφού ζήτησε τα έγγραφα από την Εισαγγελία του Τορίνο ο CR7 αποφάσισε να κινηθεί νομικά. Κάτι που είχε κάνει και ο Ντιμπάλα, ο οποίος ωστόσο κατέληξε σε συμφωνία με τον σύλλογο για την είσπραξη των περίπου 3 εκατομμυρίων καθυστερημένων μισθών του.

Μετά τη διακοπή του ποδοσφαίρου για 105 ημέρες, από τις 9 Μαρτίου έως τις 22 Ιουνίου 2020, επετράπη η πρώτη επανέναρξη χωρίς την παρουσία του κοινού στο γήπεδο, αυξάνοντας τις δυσκολίες των συλλόγων λόγω έλλειψης εσόδων από τα ταμεία.

Η Γιουβέντους, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», στην εποχή της Covid-19 έκανε δύο μισθολογικές κινήσεις, το 2020 και το 2021. Η πρώτη πρωτοβουλία ήταν συλλογική και αφορούσε ολόκληρη την ομάδα συν τον προπονητή εκείνης της χρονιάς, τον Μαουρίτσιο Σάρι, η δεύτερη συζητήθηκε ξεχωριστά με κάθε παίκτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ετήσιες αποδοχές 31 εκατομμυρίων ευρώ, με τους «παγωμένους» μήνες λόγω Covid, να μην έχουν εισπραχθεί ακόμη, με αποτέλεσμα να κινηθεί νομικά κατά της ιταλικής ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.