ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Τσιμίκας: Παίρνει θέση βασικού στη Λίβερπουλ

Καλείται να καλύψει το κενό του τραυματία Α.Ρόμπερσον

Κ.Τσιμίκας: Παίρνει θέση βασικού στη Λίβερπουλ

Το κενό του τραυματία Άντι Ρόμπερσον στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ, καλείται να καλύψει ο Κ.Τσιμίκας και έτσι πρόκειται να φορέσει φανέλου βασικού.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, επιβεβαίωσε ότι Άντι Ρόμπερτσον θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο μετά από τον τραυματισμό του και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες.

Ο Κώστας Τσιμίκας αποτελεί πλέον την πρώτη επιλογή του Γερμανού τεχνικού για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή να ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ απέναντι στην Έβερτον, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Premier Lague.

«Η απόφαση με την οποία θα προχωρήσουμε είναι αυτή του χειρουργείου. Υπήρχαν λίγες ελπίδες να προσπαθήσει να συνεχίσει χωρίς χειρουργείο.

Μιλώντας όμως με τους ειδικούς, φάνηκε πως η λύση του χειρουργείου είναι η καλύτερη δυνατή, ειδικά μακροπρόθεσμα. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός για κάποιο διάστημα.

Δεν ξέρω ακριβώς πόσο, όμως μία χειρουργική επέμβαση στον ώμο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Από την εμπειρία μου, μπορείς να ξαναρχίσεις προπονήσεις γρήγορα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επαφές και σε όλα αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπότε ναι, θα είναι εκτός για μερικό διάστημα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιούργκεν Κλοπ αναφορικά με τον Ρόμπερτσον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.