ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Καμίνι» θα είναι η «Ντιναμό Αρένα»: Πουλήθηκαν 55.000 εισιτήρια για τον αγώνα Γεωργία-Ελλάδα

Είχαν κάνει αίτηση 92.050 φίλαθλοι

«Καμίνι» θα είναι η «Ντιναμό Αρένα»: Πουλήθηκαν 55.000 εισιτήρια για τον αγώνα Γεωργία-Ελλάδα

Καυτή αναμένεται να είναι η ατμόσφαιρα στην «Ντιναμό Αρένα» την Τρίτη στον «τελικό» ανάμεσα σε Γεωργία και Ελλάδα καθώς μέσα σε περίπου πέντε ώρες πουλήθηκαν 55.000 εισιτήρια.

Υπάρχουν επίσης καταγγελίες πως όσοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα φθηνά εισιτήρια αξίας 10 λάρι (περίπου 3,4 ευρώ) τα πωλούν προς 400 λάρι (136,14 ευρώ), δηλαδή με «καπέλο» 3.900%, ενώ στη δευτερογενή αγορά πωλούνται ακόμα και προς 195+ ευρώ (572,93 λάρι) στις πιο ακριβές θέσεις.

Aξίζει να σημειωθεί πως είχαν κάνει αίτηση 92.050 φίλαθλοι, αριθμός που τελικά εκτοξεύτηκε στους 337.600.

Έτσι, το στάδιο θα είναι «καμίνι» και οι Γεωργιανοί αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών ώστε η ομάδα τους να βρεθεί για πρώτη φορά στα τελικά του Euro.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πιθανότητες της, σύμφωνα με τον υπερυπολογιστή της Opta, είναι 32,3% έναντι 42,3% της Γαλανόλευκης. Οι εκτιμήσεις είναι για αποτέλεσμα σε 90 λεπτά αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.