ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κάντιθ – Μπαρτσελόνα: Διακοπή στο 81′ για ιατρικό πρόβλημα οπαδού στις κερκίδες

Έτρεξε να μεταφέρει τον απινιδωτή ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων

Κάντιθ – Μπαρτσελόνα: Διακοπή στο 81′ για ιατρικό πρόβλημα οπαδού στις κερκίδες

Συγκλονιστικές στιγμές στο γήπεδο της Κάντιθ, καθώς το ματς με τη Μπαρτσελόνα διεκόπη στο 81′ για ιατρικό πρόβλημα οπαδού στις κερκίδες.

Έτρεξε να μεταφέρει τον απινιδωτή ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, με τους παίκτες να προσεύχονται για την υγεία του οπαδού. Επέστρεψαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες.

Σοκαριστικές στιγμές στο Nuevo Mirandilla! Στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης της Κάντιθ με τη Μπαρτσελόνα, με το σκορ στο 2-0 υπέρ των Καταλανών το ματς διακόπηκε από τον διαιτητή Ντελ Θέρο Γκράντε να υποδεικνύει πως υπάρχει σοβαρό ιατρικό πρόβλημα με οπαδό στις κερκίδες.

Σύμφωνα με τη Marca πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος κατέρρευσε στις εξέδρες του γηπέδου.

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που ο Λεντέσμα χρειάστηκε να μεταφέρει ο ίδιος το κιτ του απινιδωτή στις κερκίδες, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, ενώ ο Αραούχο έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και προσευχόταν.

Οι παίκτες και τα επιτελεία των δύο ομάδων παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την προσπάθεια των ιατρικών επιτελείων να κρατήσουν στη ζωή τον θεατή. Μετά από είκοσι, περίπου, λεπτά διακοπής ο διαιτητής έδωσε εντολή στους παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια. Να σημειωθεί πως ένας ακόμη άνθρωπος, δίπλα από το περιστατικό που βρισκόταν σε εξέλιξη, λιποθύμησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.