ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Κιλιάν Εμπαπέ: Στη δημοσιότητα ο ετήσιος μισθός του Γάλλου ποδοσφαιριστή

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου

Κιλιάν Εμπαπέ: Στη δημοσιότητα ο ετήσιος μισθός του Γάλλου ποδοσφαιριστή

Δημοσιοποιήθηκε το εξωφρενικό ποσό που έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν στον Κιλιάν Εμπαπέ για να παραμείνει στην ομάδα.

Το ότι το συμβόλαιο που έδωσε το καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμαίν για να κρατήσει το μεγάλο της αστέρι, Κιλιάν Εμπαπέ, ήταν μυθικό, ήταν ήδη γνωστό.

Αυτό που παρέμενε άγνωστο ήταν το ύψος των ποσών που προσέφερε η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, για να «ακυρώσει» το εισιτήριο για Μαδρίτη που ο Γάλλος ποδοσφαιριστής φαινόταν να έχει… τσεκάρει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με γαλλική εφημερίδα, ο ετήσιος μισθός του Γάλλου σούπερσταρ φτάνει τα 72 εκατομμύρια ευρώ, αριθμός που τον κάνει με διαφορά τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του κόσμου.

Ακόμα για κάθε χρόνο που ο επιθετικός θα παραμένει στην ομάδα θα παίρνει κλιμακούμενο μπόνους το οποίο για το 2023 θα είναι 70 εκατομμύρια ευρώ, για το 2024 άλλα τόσα και για το 2025 80 εκατομμύρια ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Κιλιάν Εμπαπέ θα λάβει σε τρεις δόσεις και μπόνους υπογραφής του συμβολαίου του, ύψους 180 εκατομμυρίων ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.