ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» χαζός είναι;

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Νιουκάστλ έμεινε χωρίς δίπλωμα οδήγησης

Δεν συνεργάστηκε με τις αστυνομικές αρχές

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Νιουκάστλ έμεινε χωρίς δίπλωμα οδήγησης

Αστέρας της Νιουκάστλ φαίνεται πως μπήκε σε μπελάδες καθώς δεν δέχτηκε να συνεργαστεί με την αστυνομία όταν του ζητήθηκε.

Έτσι, είναι αρκετοί οι μήνες που θα χρειαστεί να απέχει από την οδήγηση ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος φαίνεται πώς χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο ενώ βρισκόταν πίσω από το τιμόνι.

Πρόκειται για τον Αλμιρόν, έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της βαθύπλουτης Νιουκάστλ, ο οποίος δεν θα μπορεί να οδηγεί για 6 μήνες.

Ειδικότερα, τον περασμένο Δεκέμβριο πολίτης ενημέρωσε την αστυνομία ότι είδε τον Παραγουανό να κάνει χρήση του κινητού του τηλεφώνου ενώ οδηγούσε το Range Rover του, κοντά στο προπονητικό κέντρο της Νιουκάστλ.

Η αστυνομία επιλήφθηκε του θέματος, επιβεβαιώνοντας ότι το παραχωρηθέν από εταιρεία Leasing πολυτελές όχημα ήταν στο όνομα του ποδοσφαιριστή.

Στις 24 Απριλίου οι αστυνομικές αρχές ζήτησαν από τον Αλμιρόν να γνωστοποιήσει αν οδηγούσε ο ίδιος το ΙΧ ή κάποιος άλλος, αλλά 29χρονος αγνόησε το εν λόγω αίτημα.

Σε δίκη που διεξήχθη χωρίς αυτόν την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, ο ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε ερήμην, επειδή δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τον οδηγό του αυτοκινήτου του, με τους δικαστές να εμφανίζονται, επίσης, σχεδόν βέβαιοι ότι αυτός οδηγούσε το Range Rover κάνοντας χρήση κινητού τηλεφώνου.

Πέρα από την 6μηνη απαγόρευση οδήγησης, στον Αλμιρόν επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 660 λιρών (756 ευρώ με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.