ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Σε αυτό το «χλιδάτο» σπίτι ζουν στη Μέση Ανατολή (φωτο)

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία καθώς αγωνίζεται στην Al Nassr

Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Σε αυτό το «χλιδάτο» σπίτι ζουν στη Μέση Ανατολή (φωτο)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ μετακόμισαν στη Σαουδική Αραβία τον Ιανουάριο, όταν υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 175 εκατομμυρίων λιρών ετησίως για να αγωνιστεί στην ομάδα Αλ Νασρ.

Μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media έδωσαν μια μικρή γεύση από την πολυτελή κατοικία τους στη Μέση Ανατολή.

Ο Ρονάλντο έχει ένα γιο τον Κριστιάνο Τζ., και τα δίδυμα Εύα και Ματέο, πέντε ετών, τα οποία απέκτησε πριν γνωρίσει την Τζορτζίνα με την οποία έχει δύο κόρες την Αλάνα Μαρτίνα πέντε ετών και τη 13 μηνών Μπέλα.

Η Τζορτζίνα πόζαρε με ένα μπλε μπικίνι στην πισίνα όπου ολόκληρη η οικογένεια απόλαυσε το μπάνιο της ενώ ο Ρονάλντο έδειξε με περηφάνεια τους κοιλιακούς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media

Family
Georgina
Georgina1
Georgina2
Paidia_Ronaldo
Ronaldo
Ronaldo1
Ronaldo2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.