ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ξεκίνησε η δίκη του Ν.Άλβες: Το αίτημα του Βραζιλιάνου που έγινε δεκτό και η προστασία του θύματος

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε χωρίς χειροπέδες την πρώτη ημέρα των ακροάσεων

Ξεκίνησε η δίκη του Ν.Άλβες: Το αίτημα του Βραζιλιάνου που έγινε δεκτό και η προστασία του θύματος

Σήμερα (5/2) ξεκίνησε η δίκη του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης τον Δεκέμβριο του 2022, σε κλαμπ στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Η δικαστής Ισαμπέλ Ντελγκάδο Πέρεθ, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βραζιλίας «O Globo» αποδέχτηκε το αίτημα που υποβλήθηκε από τον Ντάνι Άλβες και έτσι θα μιλήσει την Τετάρτη (07.02.2024), ημερομηνία που έχει προγραμματιστεί το τέλος της δίκης.

Η εισαγγελία ζήτησε εις βάρος του πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για περισσότερο από ένα χρόνο, εννέα χρόνια φυλάκιση, την καταβολή 150.000 ευρώ στη νεαρή γυναίκα, καθώς και 10 χρόνια υπό επιτήρηση αποφυλάκισης στο τέλος της φυλάκισής του.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς χειροπέδες την πρώτη ημέρα των ακροάσεων, θα υπερασπιστεί τον εαυτό του μετά τις καταθέσεις του θύματος, 28 μαρτύρων, ειδικών και άλλων επαγγελματιών. Για σήμερα είναι προγραμματισμένες οι καταθέσεις από το θύμα, έναν φίλο και μέλος της οικογένειας του.

Για την προστασία της ταυτότητας της γυναίκας, η δήλωσή της θα είναι απολύτως εμπιστευτική, χωρίς την παρουσία του Τύπου και χωρίς καμία εγγραφή ήχου ή βίντεο.

Οι υπόλοιποι 22 μάρτυρες θα μιλήσουν αύριο Τρίτη και η τελευταία συνεδρίαση, στις 7 Φεβρουαρίου, θα είναι αφιερωμένη στις διαδικασίες πραγματογνωμοσύνης, την παράδοση έκθεσης και τα συμπεράσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ινές Γκουαρδιόλα, δικηγόρος του Ντάνιελ Άλβες, παραπονέθηκε επίσης για μια «παράλληλη δίκη» στον Τύπο, και διαβεβαίωσε ότι ο Βραζιλιάνος διέρχεται μια οικονομικά ταραχώδη περίοδο, συμπεριλαμβανομένου ενός χρέους μισού εκατομμυρίου ευρώ στο υπουργείο Οικονομικών της Ισπανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.