ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια της ΑΕΚ για τα εντός έδρας παιχνίδια των ομίλων του Europa League

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια της ΑΕΚ για τα εντός έδρας παιχνίδια των ομίλων του Europa League

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπράιτον στην πρεμιέρα της στους ομίλους του Europa League, αλλά έδωσε στην κυκλοφορία και τα εισιτήρια για τους αγώνες στην OPAP Arena.

Στην έδρα της, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί κατά σειρά τον Άγιαξ, τη Μαρσέιγ και την Μπράιτον, με τα εισιτήρια για τις τρεις αναμετρήσεις να είναι πλέον διαθέσιμα για τους οπαδούς της Ένωσης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τους τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για τους ομίλους του UEFA Europa League 2023-24. Πρόκειται για τα παιχνίδια με τον Άγιαξ (5/10 – 19.45), τη Μαρσέιγ (9/11 – 22.00) και την Μπράιτον (30/11 – 19.45).

Προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου έχουν έως και αύριο Τετάρτη 20/9 και ώρα 10 π.μ. οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας εγχώριων διοργανώσεων στις θύρες 1, 2, 6, 46, 47, 48, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα αγοράς της θέσης τους και για τα ευρωπαϊκά ματς της σεζόν 2023-24.

Από αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι ξεκινά η ελεύθερη πώληση εισιτηρίων, έως εξαντλήσεώς τους.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και, κατά συνέπεια, είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.