ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κύπελλο Ισπανίας: Σοβαρά επεισόδια πριν το ματς Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ατλέτικο Μαδρίτης – Ένας οπαδός στο νοσοκομείο (βίντεο)

Πριν την έναρξη έλαβαν χώρα σοβαρά επεισόδια έξω από το γήπεδο

Κύπελλο Ισπανίας: Σοβαρά επεισόδια πριν το ματς Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ατλέτικο Μαδρίτης – Ένας οπαδός στο νοσοκομείο (βίντεο)

Πριν την έναρξη του αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ισπανίας, έλαβαν χώρα σοβαρά επεισόδια έξω από το γήπεδο, με έναν οπαδό των φιλοξενούμενων να μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά το ξύλο που έπεσε.

Οι Βάσκοι είχαν επικρατήσει με 1-0 στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας και οι οπαδοί τους περίμεναν πώς και πώς τη ρεβάνς και τη νέα συνάντηση με αυτούς των Μαδριλένων. Μια συνάντηση που προκάλεσε πολλά προβλήματα αφού η κατάσταση έξω από το γήπεδο έμοιαζε με χάος.

Όπως, λοιπόν, αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, με το που εμφανίστηκαν οι ultras της Ατλέτικο έγινε ντου από αυτούς της Μπιλμπάο, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ ξύλο και ένας οπαδός των Μαδριλένων να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πολλοί οπαδοί της Μπιλμπάο επιτέθηκαν σε κάποιους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα μπαρ. Ένας είναι στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα», είπε σχετικά ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.