ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λ.Μέσι: Εκνευρίστηκε και έπιασε από τον λαιμό παίκτη της Ουρουγουάης κατά την διάρκεια του αγώνα (βίντεο)

«Οι νέοι πρέπει να μάθουν να σέβονται», είπε χαρακτηριστικά

Λ.Μέσι: Εκνευρίστηκε και έπιασε από τον λαιμό παίκτη της Ουρουγουάης κατά την διάρκεια του αγώνα (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια του ματς Αργεντινή – Ουρουγουάη για την 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 για τη ζώνη της Νότιας Αμερικής, υπήρξε μεγάλη ένταση όπως ήταν αναμενόμενο και ο Λιονέλ Μέσι, βγήκε εκτός εαυτού πιάνοντας αντίπαλό του από τον λαιμό.

Στο 19ο λεπτό έπειτα από μαρκάρισμα του Ουγάρτε της Ουρουγουάης στον Ντε Πολ, ο Μέσι «άρπαξε» τον Ολιβέρα. Μετά το ματς ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι αναφέρθηκε στο περιστατικό λέγοντας πως οι νεότεροι παίκτες πρέπει να μάθουν να σέβονται τους μεγαλύτερους. Επίσης, σημείωσε πως η Ουρουγουάη έπαιξε καλύτερα και άξιζε τη νίκη.

Από τη μεριά του, ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, μίλησε το ίδιο μήκος κύματος.

«Τους άξιζε η νίκη, χωρίς αμφιβολία. Δεν βρήκαμε ποτέ τον τρόπο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να το διορθώσουμε με κάποιες αλλαγές, αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν η μέρα μας» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έδειξε αρκετά σημάδια ότι μπορεί να ξεφύγει από δύσκολες καταστάσεις.

Εδώ χάνεις και κερδίζεις ως ομάδα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να δώσεις τα εύσημα στον αντίπαλο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι επειδή είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν θα χάσουμε ποτέ. Δεν είμαστε αξεπέραστοι, το είπα και θα συνεχίσω να το λέω. Ο παίκτης νιώθει υποστήριξη από τη στήριξη του κόσμου, ελπίζω να είναι πάντα έτσι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.