ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λ.Μέσι: Το ποσό εκατομμυρίων που προσφέρει η Ίντερ Μαϊάμι

Πόσα δίνουν οι υπόλοιπες ομάδες που θέλουν τον Αργεντινό

Λ.Μέσι: Το ποσό εκατομμυρίων που προσφέρει η Ίντερ Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται πιο μακριά από Μπαρτσελόνα και Αλ Χιλάλ, πιο κοντά στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέβιντ Μπέκαμ.

Αυτό αναφέρουν τις τελευταίες ώρες ΜΜΕ στην Ισπανία, ιδιαίτερα στη Βαρκελώνη («Mundo Deportivo»), δείχνοντας ότι ο Λιονέλ Μεσι δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει τη Μπαρτσελόνα -όπως του έχει ζητήσει- επιλέγοντας να περάσει τον Ατλαντικό και να αγωνιστεί στο MLS.

Οι Καταλανοί φέρονται να του έχουν προσφέρει 15 εκατομμύρια ετησίως για δύο σεζόν, ενώ η Αλ Χιλάλ, σύμφωνα με αναφορές ΜΜΕ, φέρεται να έχει φτάσει το 1 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό που περιλαμβάνει και την υποστήριξή του -μέσω της εικόνας του- στην υποψηφιότητα της Σαουδικής Αραβίας για το Μουντιάλ του 2030 ή 2034.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει η εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Αργεντινής marketing registrado το συμβόλαιο που θα πρόσφερε η αμερικανική ομάδα στον Μέσι είναι 40 εκατομμύρια ανά σεζόν, μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και μέρος των κερδών από την adidas, και θα τον βοηθήσουν επίσης εάν το ήθελε στο ενδεχόμενο να αγοράσει μια φορά μία ομάδα στο αμερικανικό πρωτάθλημα, όταν ολοκληρώσει την καριέρα του σαν παίκτης, όπως συνέβη με τον Μπέκαμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.