ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

La Liga: Ο Ι.Άσπας πέταξε κάτω την οθόνη του VAR επειδή ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στην ομάδα (βίντεο)

Στον αγώνα Θέλτα - Σεβίλλη το Σάββατο 4/11 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της La Liga

La Liga: Ο Ι.Άσπας πέταξε κάτω την οθόνη του VAR επειδή ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στην ομάδα (βίντεο)

Το Σάββατο 4/11, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της La Liga, η Θέλτα υποδέχθηκε τη Σεβίλλη όμως τα πράγματα δεν κύλησαν και τόσο ήρεμα, με τον Ιάγκο Άσπας να γίνεται έξαλλος, επειδή δεν δόθηκε ένα πέναλτι στον Τάσο Δουβίκα, ξεσπώντας πάνω στην οθόνη του VAR.

Η ομάδα του Βίγκο είχε ανοίξει το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Στάρφελτ αλλά στη συνέχεια το παιχνίδι στράβωσε. Στο 65′ η Θέλτα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ταπία και στο 84′ η Σεβίλλη έκανε το 1-1 με τον Εν Νεσίρι.

Παρ’ όλα αυτά, λίγο πριν το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι θα είχαν μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη αφού περίμεναν να καταλογιστεί πέναλτι σε ένα μαρκάρισμα που έγινε στον Δουβίκα από τον Χεσούς Νάβας.

Ο διαιτητής πήγε στο VAR αλλά αποφάσισε να μη δώσει τίποτα, με αποτέλεσμα ο Ιάγκο Άσπας, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα είχε γίνει αλλαγή, να ξεσπάσει κατεδαφίζοντας την οθόνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.