ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λεβάντε – Σεβίλλη 2-3: Ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας

Επιστροφή στις νίκες για την Σεβίλλη

Λεβάντε – Σεβίλλη 2-3: Ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας

Η Σεβίλλη επέστρεψε στις νίκες, περνώντας με 3-2 απ’ το «Ciutat» κόντρα στην ουραγό Λεβάντε για τη 33η αγωνιστική της LaLiga κι ανέβηκε ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Τα δύο γκολ του Κορόνα έδωσαν ισάριθμες φορές το προβάδισμα στους Σεβιγιάνους, την ώρα που ο Μοράλες ευστόχησαν μόνο στο ένα απ’ τα δύο πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι (στο 71′ σούταρε πάνω απ’ τα δοκάρια). Η Σεβίλλη έκανε το 1-3 με τον Κούντε στο 81′ και μολονότι η Λεβάντε μείωσε ξανά με τον Σολδάδο στο 87′, δεν είχε άλλο χρόνο για να σώσει τουλάχιστον τον ένα βαθμό.

Λεβάντε: Κάρδενας, Πόστιγο (39’ Ντουάρτε), Μιραμόν (76’ Σαράτσι), Σον, Βέθο (76’ Σολδάδο), Πιέρ, Ραντόγια, Μοράλες, Μελέρο (66’ Μπάρντι), Πεπελού, Ντάνι Γκόμεθ (76’ Καντερό)

Σεβίλλη: Μπόνο, Ακούνια (85’ Αουγούστινσον), Νάβας (55’ Μοντιέλ), Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ράκιτιτς, Χορδάν (55’ Ντιλέινι), Πάπου Γκόμες (72’ Τόρες), Οκάμπος, Κορόνα, Εν Νεσιρί (72’ Μιρ)

Διπλό παραμονής για τη Ράγιο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα στη Βαρκελώνη η Ράγιο Βαγιεκάνο τερμάτισε το απίστευτο αρνητικό σερί των 13 αγώνων (μετρούσε 4 ισοπαλίες και 9 ήττες) και με το γκολ του Γκουαρντιόλα, πήρε μεγάλο διπλό με 1-0 στο «RCDE Stadium» κόντρα στην Εσπανιόλ κάνοντας τεράστιο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.