ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λιονέλ Μέσι: Η πρωτοχρονιάτικη αμφίεσή του που έγινε viral (φωτο)

Ο Λιονέλ Μέσι είναι γνωστός για τις... περίεργες στυλιστικές του επιλογές

Λιονέλ Μέσι: Η πρωτοχρονιάτικη αμφίεσή του που έγινε viral (φωτο)

Viral έγινε η πρώτη φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι στο 2023.

Όχι ο σπουδαίος Αργεντινός άσος δεν έκανε μαγικά με την μπάλα αλλά τα ρούχα που φορούσε έκλεψαν την παράσταση και τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του είναι χιλιάδες με τα περισσότερα να τον στηρίζουν στις στυλιστικές του επιλογές.

msei_13
mesi_12
mesi_11

Ο πρωταθλητής κόσμου γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου στο Ροζάριο μαζί με την Αντονέλα Ροκούζο και τα τρία αγόρια τους. Η σύντροφός του ντύθηκε στα λευκά αλλά εκείνος προτίμησε έναν… μαγικό συνδυασμό που φέρνει λίγο σε χρώματα παπαγάλων του Αμαζονίου.

Φόρεσε ένα πράσινο σατέν πουκάμισο με πορτοκαλί χρώμα στα μανίκια και μια βερμούδα που ήταν επίσης πράσινη αλλά είχε και πορτοκαλί στα άκρα!

Τα σχόλια στον λογαριασμό του στο Instagram έχουν ξεπεράσει τα 95.000 και όπως υποστηρίζουν πολλοί χρήστες «πρωταθλητής κόσμου είναι ότι θέλει φοράει».

Ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει την Τρίτη στο Παρίσι για να ενσωματωθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.