ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λιονέλ Μέσι – Ίντερ Μαϊάμι: Οι όροι του συμβολαίου του

Ο Αργεντίνος θα έχει και ένα ποσοστό των μετοχών του κλαμπ

Λιονέλ Μέσι – Ίντερ Μαϊάμι: Οι όροι του συμβολαίου του

Τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και η Ίντερ ΜΤαϊάμι έχουν ανακοινώσει τη συμφωνία τους αλλά η μεταγραφή δεν έχει εγκριθεί ακόμη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, από τη Λίγκα, με τα διεθνή ΜΜΕ να αναφέρονται στο συμβόλαιο που θα υπογράψει και στο τι προβλέπει αυτό.

Το θέμα με την έγκριση της μεταγραφής είναι καθαρά τυπικό και θα λήξει μέσα στα προσεχή 24ωρα, με τους υπεύθυνους του MLS να τρίβουν τα χέρια τους αφού αντιλαμβάνονται πως είναι η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε να γίνει στο πρωτάθλημα.

Ο Μέσι, από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να πετύχει και καλύτερη συμφωνία, θα μπορούσε δηλαδή να έχει αποδεχθεί την πρόταση των Αράβων που πρόσφεραν περισσότερα από ένα δισ. ευρώ για τρία χρόνια, αλλά τελικά επέλεξε τις ΗΠΑ και την Ίντερ Μαϊάμι, από την οποία θα παίρνει ετησίως πολύ λιγότερα λεφτά. Καθόλου λίγα, όμως, γενικά.

Όπως αναφέρει το Sportico, οι ετήσιες απολαβές του Αργεντίνου θα είναι στα 45 εκατ. ευρώ, αυτά θα είναι τα χρήματα που θα του δίνει το κλαμπ. Από εκεί και πέρα, όμως, θα παίρνει και ένα μέρος των εσόδων που θα προκύψουν για τις Adidas και Αpple+ μετά τη συμφωνία του Μέσι με την ομάδα του Μαϊάμι, ενώ ένα ποσό θα το παίρνει και από τη Fanatics, εταιρεία που συνεργάζεται με το MLS από το 2017.

Ο Αργεντίνος θα έχει και ένα ποσοστό των μετοχών του κλαμπ αλλά δεν θα μπορεί, σε αντίθεση με ό,τι έλεγαν τα πρώτα ρεπορτάζ μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας πριν λίγες εβδομάδες, να αγοράσει κάποια άλλη ομάδα του MLS σε προνομιακή τιμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.