ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λίβερπουλ: Νέο «άκυρο» στην Μπάγερν για Μανέ

Σχεδόν υποτιμητική βρίσκει την προσφορά των Βαυαρών

Λίβερπουλ: Νέο «άκυρο» στην Μπάγερν για Μανέ

Οι «κόκκινοι» για δεύτερη φορά έκλεισαν απότομα την πόρτα στην προσπάθεια της Μπάγερν Μονάχου ν’ αποκτήσει τον Σαντιό Μανέ.

Μετά την αρχική προσφορά των 20 εκατομμυρίων λιρών, το γερμανικό κλαμπ επέστρεψε, αλλά πάλι δεν έφτασε στα επίπεδα που θέλει ο σύλλογος από το Μέρσεϊσαϊντ.

Η νέα πρόταση της Μπάγερν φέρεται ν’ ανήλθε στα 23,5 εκατομμύρια λίρες με μπόνους 6,5 εκατομμυρίων!

Αυτά, όμως, θα παραχωρούνταν αν ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής κατακτούσε τη Χρυσή Μπάλα και το Champions League!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ήταν λογικό, από τη στιγμή που η Λίβερπουλ αξιώνει τουλάχιστον 40 εκατομμύρια, απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και η δεύτερη απόπειρα της Μπάγερν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.