ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Λουκ Φλέρς: Νεκρός από πυροβολισμό o 24χρονος διεθνής αμυντικός – Προσπάθησαν να τον απαγάγουν

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα σε πρατήριο καυσίμων σε προάστιο του Γιοχάνεσμπουργκ

Λουκ Φλέρς: Νεκρός από πυροβολισμό o 24χρονος διεθνής αμυντικός – Προσπάθησαν να τον απαγάγουν

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε ο Nοτιοαφρικανός ποδοσφαιριστής Λουκ Φλερς, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του.

Οι πυροβολισμοί, σύμφωνα με το BBC, έλαβαν χώρα σε ένα πρατήριο καυσίμων το βράδυ της Τετάρτης στο προάστιο Φλόριντα του Γιοχάνεσμπουργκ.

Η ομάδα του αναφέρει ότι ο θάνατος ήταν «τραγικός».

Τι συνέβη

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος εκπροσώπησε τη Νότια Αφρική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, περίμενε να τον εξυπηρετήσουν όταν τον πλησίασαν άγνωστοι ένοπλοι, οι οποίοι τον διέταξαν να βγει από το όχημα.

Ένας από τους υπόπτους διέφυγε από το σημείο με το αυτοκίνητο του Fleurs μετά τους πυροβολισμούς.

«Οι ύποπτοι τον σημάδεψαν με πυροβόλο όπλο και τον έβγαλαν από το όχημά του, στη συνέχεια τον πυροβόλησαν μία φορά στο άνω μέρος του σώματος», δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Γκαουτένγκ αντισυνταγματάρχης Mavela Masondo.

Η αστυνομία χειρίζεται το θέμα και θα ανακοινωθούν περαιτέρω λεπτομέρειες τις επόμενες ώρες

Ο αμυντικός Λ.Φλερς εντάχθηκε στην Kaizer Chiefs πέρυσι. Προηγουμένως αγωνιζόταν στην SuperSport United.

Στην ιστοσελίδα της, η ομάδα του Kaizer Chiefs περιγράφει τον Λ.Φλέρς ως «αριστοκρατικό αμυντικό» με «μεγάλες τεχνικές ικανότητες», ενώ, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, χαρακτήρισε τραγικό τον θάνατό του.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», αναφέρει η ομάδα του.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2013 στην Ακαδημία Ubuntu Cape Town, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου χρησιμοποίησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τον θρηνήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.