Μ.Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε Μ.Άντονι από τον Άγιαξ με ποσό ρεκόρ

Τα 100 εκ. ευρώ που κόστισε η μετακίνηση του είναι η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία των Ολλανδών

Μ.Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε Μ.Άντονι από τον Άγιαξ με ποσό ρεκόρ

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κι επίσημα ο Άντονι Ματέους ντος Σάντος, καθώς ανακοινώθηκε η μετακίνηση του από τον Άγιαξ, η οποία αναμένεται να φτάσει ή ακόμα και να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ και έτσι γίνεται η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του Αίαντα ο οποίος έχει παράδοση στο να πουλάει «διαμάντια».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέθεσε έτσι στο δυναμικό της ένα από τους πιο “καυτούς” επιθετικούς της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, καθώς με τη φανέλα του Άγιαξ, ο Άντονι μέτρησε 31 γκολ και 27 ασίστ.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών και μέχρι το 2017 με τους “κόκκινους διαβόλους”, την ώρα που ο “Άιαντας” θα λάβει το ποσό των 95 εκατομμυρίων ευρώ, που με κάποια μπόνους εκτιμάται ότι θα φθάσει πάνω από τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.