ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μάντσεστερ Σίτι: 34χρονη υπάλληλος «βούτηξε» χιλιάδες ευρώ από το ταμείο για να… παντρευτεί

Η γυναίκα κρίθηκε ένοχη για αδίκημα απάτης με κατάχρηση θέσης και απολύθηκε από την ομάδα

Μάντσεστερ Σίτι: 34χρονη υπάλληλος «βούτηξε» χιλιάδες ευρώ από το ταμείο για να… παντρευτεί

Μία πρώην υπάλληλος της Μάντσεστερ Σίτι, που έκλεψε περισσότερες από 121.528 ευρώ από τον σύλλογο, για να πληρώσει τον γάμο της, πρέπει να επιστρέψει πίσω μόνο 2.979 ευρώ, σύμφωνα με τη ”Sun”.

Η Φιόνα Μπάρκλεϊ, 34 ετών, εργάστηκε ως υπεύθυνη ανάπτυξης επιχειρήσεων στο τμήμα φιλοξενίας των πρωταθλητών της Premier League, κερδίζοντας έως και 35.056 ευρώ ετησίως.

Η Φιόνα είναι μητέρα ενός παιδιού και φυλακίστηκε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους για απάτη, αφού έκλεψε τεράστια ποσά από τη Μάντσεστερ Σίτι, για να χρηματοδοτήσει τη μεγάλη της μέρα και να αγοράσει πολυτελή δώρα για τον σύζυγο και την οικογένειά της.

Ωστόσο, τώρα έχει διαταχθεί να επιστρέψει μόλις 2.979 ευρώ ύστερα από ακρόασή της. Ενημερώθηκε όταν εμφανίστηκε μέσω βίντεο από τη γενέτειρά της Falkirk στη Σκωτία.

Η ακρόαση ξεκίνησε με την Μπάρκλεϊ να ερωτάται αν ήταν μόνη, προτού πει στον δικαστή ότι είχε δίπλα της το επτά εβδομάδων μωρό της.

Αλλά μετά από έρευνα ο σύλλογος ανακάλυψε ότι η Μπάρκλεϊ τούς έκλεβε από τον Ιούνιο του 2019 πάνω από 121.000 ευρώ συνολικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κρίθηκε ένοχη για αδίκημα απάτης με κατάχρηση θέσης και απολύθηκε από την ομάδα της Σίτι τον Μάρτιο του 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.