Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αντικείμενο από την εξέδρα χτύπησε τον Βίκτορ Λίντελοφ στο πρόσωπο

Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αντικείμενο από την εξέδρα χτύπησε τον Βίκτορ Λίντελοφ στο πρόσωπο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοφάρισε την Μάντσεστερ Σίτι (1-1) στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, με τον Βίκτορ Λίντελοφ να δέχεται ένα αντικείμενο στο πρόσωπο.

Ο Βίκτορ Λίντελοφ δέχθηκε ένα αντικείμενο στο πρόσωπό στο 35′, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γα την ισοφάριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ φαίνεται πως πανηγύρισαν κοντά σε μέρος που ήταν οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι και ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τη στιγμή που ο λίντελοφ δέχθηκε ένα μικρό αντικείμενο στο πρόσωπό του (μεγέθους αναπτήρα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή και ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας συνεχίστηκε μετά από λίγο, με τον Λίντελοφ να παραμένει στο ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.