ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Πεδίο μάχης το γήπεδο – Η αστυνομία έριξε δακρυγόνα στην εξέδρα των οπαδών του ΠΑΟΚ (βίντεο)

Τέσσερις συλλήψεις στα επεισόδια έξω από το Βελοντρόμ

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Πεδίο μάχης το γήπεδο – Η αστυνομία έριξε δακρυγόνα στην εξέδρα των οπαδών του ΠΑΟΚ (βίντεο)

Τέσσερις συλλήψεις σημειώθηκαν έξω από το Βελοντρόμ μετά τα επεισόδια που έγιναν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ.

Περίπου μία ώρα πριν από την σέντρα υπήρξε μεγάλη ένταση στο κάγκελο που χώριζε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από αυτούς της Μαρσέιγ, με την γαλλική αστυνομία να μπαίνει στην εξέδρα των φίλων του Δικεφάλου και να κάνει ακόμη και χρήση δακρυγόνων.

Σύμφωνα με το γαλλικό RMC Sport συνελήφθησαν τρεις οπαδοί της γαλλικής ομάδας για άσκηση βίας και ένας Έλληνας οπαδός, ο οποίος προσπάθησε να περάσει καπνογόνο στο γήπεδο.

Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, οι αρχές με τη χρήση των δακρυγόνων κατάφεραν να απομακρύνουν τους οπαδούς κι έτσι η κατάσταση δεν ξέφυγε περισσότερο έξω από το Βελοντρόμ.

Παράλληλα, νωρίτερα έγινε ρήση χημικών στην κερκίδα ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και αυτούς της Μαρσέιγ ενώ κροτίδες και πυροτεχνήματα φεύγουν από την μία πλευρά στην άλλη με την αστυνομία να είχε χάσει εντελώς τον έλεγχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.