ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μουντιάλ 2022: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό ο Κ.Ρονάλντο

Ο σούπερ σταρ της Πορτογαλίας δεν ήταν στο αρχικό σχήμα του Φερνάντο Σάντος

Μουντιάλ 2022: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό ο Κ.Ρονάλντο

Ο Αργεντινός διαιτητής Φακούντο Τέγιο μόλις έχει σφυρίξει τη λήξη του αγώνα που βρήκε το Μαρόκο να έχει κατακτήσει μια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινείται βουρκωμένος προς τη φυσούνα, όταν ένας φίλαθλος ανενόχλητος μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και φτάνει δίπλα του χωρίς να είναι ξεκάθαρο τι θέλει.

Ο CR7 ξαφνιάζεται, αλλά εκείνη τη στιγμή ένας σικιούριτι τον τραβά μακρυά του, ενώ ο Φερνάντο Σάντος που έκανε κίνηση για να δώσει το χέρι του στον Κριστιάνο κοιτάζει απορρημένος κι απλά χτυπά την πλάτη του παίκτη του…

Λίγα μέτρα πιο πίσω μέλος της αποστολής του Μαρόκου (φορά τη φόρμα και έχει πάνω του διαπίστευση) κάνει χειρονομίες και κάτι λέει στον αρχηγό της Πορτογαλίας που είναι χαμένος στον κόσμο του…

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Κριστιάνο είχε βιώσει μία ακόμη περίεργη στιγμή καθώς από την κερκίδα ένας οπαδός του πέταξε ένα μπουκάλι νερό.

Ωστόσο ο συγκεκριμένος με την παρέμβαση των υπολοίπων και των ανδρών ασφαλείας οδηγήθηκε εκτός γηπέδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.