ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μουντιάλ 2022: Οι… προβολείς σε Αργεντινή και Γαλλία – Το πρόγραμμα της 7ης ημέρας

Δείτε τι έγινε στα χθεσινά παιχνίδια όπου Αγγλία και Ολλανδία τα βρήκαν «σκούρα» και το Κατάρ αποκλείστηκε

Μουντιάλ 2022: Οι… προβολείς σε Αργεντινή και Γαλλία – Το πρόγραμμα της 7ης ημέρας

Οι προβολείς πέφτουν σήμερα στον 3ο και τον 4ο όμιλο καθώς διεξάγονται παιχνίδια για την 2η αγωνιστική που θα καθορίσουν το μέλλον ομάδων που πήγαν στο Μουντιάλ 2022 για να διεκδικήσουν τον τίτλο όπως είναι η Αργεντινή και η Γαλλία.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12:00 στο «Al-Janoub» με το Τυνησία – Αυστραλία. Οι βορειοαφρικανοί πήραν το βαθμό (0-0) κόντρα στη Δανία και παραμένουν στο κόλπο για τη 2η θέση, ενώ τα «Καγκουρό» μετά την ήττα τους με 4-1 από τη Γαλλία παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.

Στις 15:00 στο «Education City Stadium», η Πολωνία κοντράρεται με τη Σαουδική Αραβία. Η «παρέα» του Λεβαντόφσκι στην πρεμιέρα έμεινε στο 0-0 με το Μεξικό, ενώ οι Σαουδάραβες έκαναν την έκπληξη και νίκησαν με 2-1 την Αργεντινή.

Στις 18:00 στο «Stadium 974», η Γαλλία αντιμετωπίζει τη Δανία. Οι «Τρικολόρ» ξεκίνησαν με το δεξί και με ακόμα μια νίκη «αγκαλιάζουν» την πρόκριση, σε αντίθεση με τους Δανούς που «κόλλησαν» στο μηδέν και δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στις 21:00 με το «ντέρμπι» Αργεντινής-Μεξικού στο «Lusail Iconic Stadium». Η ήττα από τη Σαουδική Αραβία έχει φέρει με την πλάτη στον τοίχο την ομάδα του Μέσι και μόνο με νίκη θα μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου

Al-Janoub, Al-Wakrah: Τυνησία – Αυστραλία (4ος όμιλος – 12:00, ΑΝΤ1)
Education City, Ντόχα: Πολωνία – Σαουδική Αραβία (3ος όμιλος – 15:00, ΑΝΤ1)
974 Stadium: Γαλλία – Δανία (4ος όμιλος – 18:00, ΑΝΤ1)
Lusail, Lusail: Αργεντινή – Μεξικό (3ος όμιλος – 21:00, ΑΝΤ1)

3ος Όμιλος – Βαθμολογία

Σαουδική Αραβία 3
Πολωνία 1
Μεξικό 1
Αργεντινή 0

4ος όμιλος – Βαθμολογία
Γαλλία 6
Δανία 1
Τυνησία 1
Αυστραλία 0

Τα βρήκαν «σκούρα» Ολλανδία και Αγγλία, αποκλείστηκε το Κατάρ – Όλα τα γκολ της 6η ημέρας

Το Ιράν και η Σενεγάλη ήταν οι κερδισμένοι της 6η ημέρας του Μουντιάλ 2022, με την Αγγλία και την Ολλανδία να τα βρίσκουν σκούρα απέναντι σε ΗΠΑ και Εκουαδόρ, αντίστοιχα, ενώ το Κατάρ που φιλοξενεί τη διοργάνωση θα συνεχίσει να την βλέπει από τις εξέδρες καθώς αποκλειστήκε μετά και τη 2η σερί ήττα του.

Η 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ ολοκληρώθηκε με την Αγγλία και τις ΗΠΑ να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία. Οι Αμερικανοί έκοψαν την… φόρα των παικτών του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και πήραν δεύτερο βαθμό, ενώ τα Λιοντάρια συνεχίζουν στην κορυφή με τέσσερις βαθμούς και είναι με το… 1,5 πόδι στους «16» της διοργάνωσης. Τα Λιοντάρια για να… καταφέρουν να αποκλειστούν πρέπει να υπάρξει νικητής στην αναμέτρηση του Ιράν με τις ΗΠΑ και να ηττηθούν από την Ουαλία με σκορ που θα καλύπτει τη διαφορά τερμάτων των δυο ομάδων.

Στο ματς που άνοιξε την αγωνιστική το Ιράν των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμαντί πήρε σπουδαία νίκη επί της Ουαλίας με σκορ 2-0, με τους Τσεσμί (90+8′) και Ρεζαεϊάν (90+11′). Η ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ έβγαλε αντίδραση μετά την βαριά ήττα με 6-2 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου. Πλέον το ματς της επόμενη αγωνιστικής ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ έχει χαρακτήρα… τελικού, με την ομάδα των δυο «Ελλήνων» να βολεύεται και με ισοπαλία αν η Ουαλία δεν κερδίσει τους Άγγλους.

2ος Όμιλος

Αποτελέσματα
Ουαλία – Ιράν 0-2
Αγγλία – ΗΠΑ 0-0

Βαθμολογία
Αγγλία 4 (6-2)
Ιράν 3 (4-6)
ΗΠΑ 2 (1-1)
Ουαλία 1 (1-3)

Το Κατάρ γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Σενεγάλη και μετά την ισοπαλία της Ολλανδίας με το Εκουαδόρ έγινε και μαθηματικά η πρώτη ομάδα που μένει εκτός της συνέχειας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η οικοδέσποινα χώρα έδωσε τη δική της μάχη απέναντι στην ομάδα του Αλιού Σισέ, βρήκε δίχτυα με τον Μουντάρι (78΄), αλλά τα γκολ των Ντιά (41΄), Ντιεντιού (48΄) και Ντιένγκ (84΄) χάρισαν τη νίκη στους Αφρικανούς.

Ολλανδία και Εκουαδόρ αλληλοεξουδετερώθηκαν, έμειναν στο 1-1 και πλέον βρίσκονται ισόβαθμες με τέσσερις βαθμούς στην κορυφή του ομίλου. Παρά το γρήγορο προβάδισμα με τον κεραυνό του Γκάκπο (6΄), το σύνολο του Φαν Χάαλ ξέμεινε νωρίς από καύσιμα και τελικά ισοφαρίστηκε από τον… συνήθη ύποπτο, Ένερ Βαλένσια (49), ο οποίος έχει σημειώσει και τα έξι τελευταία γκολ του Ισημερινού σε τελική φάση Μουντιάλ.

Αποτελέσματα
Κατάρ – Σενεγάλη 1-3
Ολλανδία – Εκουαδόρ 1-1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βαθμολογία
Ολλανδία 4 (3-1)
Εκουαδόρ 4 (3-1)
Σενεγάλη 3 (3-3)
Κατάρ 0 (1-5)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.