ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ 2022: Σήκωσαν τον Μέσι στα χέρια όπως τον Μαραντόνα το 1986 (βίντεο-φωτο)

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα το έζησε στο Μεξικό και ο Λιονέλ Μέσι στο Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Σήκωσαν τον Μέσι στα χέρια όπως τον Μαραντόνα το 1986 (βίντεο-φωτο)

Έως το απόγευμα της Κυριακής πολλοί ήταν εκείνοι που αμφισβητούσαν την κυριαρχία του Λιονέλ Μέσι επειδή δεν είχε κερδίσει ποτέ Μουντιάλ.

Εδώ και λίγες ώρες ο Λιονέλ Μέσι είναι πρωταθλητής κόσμου και πολλοί είναι αυτοί που τον συγκρίνουν με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Οι φαν της Αργεντινής πάντως συμπεριφέρθηκαν στον Λιο όπως και στον Ντιέγκο! Το 1986 όταν ο Μαραντόνα κέρδισε το τρόπαιο στο Μεξικό οι οπαδοί τον σήκωσαν στα χέρια ενώ το ίδιο έγινε και το 2022 στη Ντόχα με τον Λιονέλ Μέσι.

5762045
5762048
5762051
5762047
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την απονομή εκατοντάδες φαν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και με την παρακίνηση του Αγκουέρο σήκωσαν τον Λιονέλ στα χέρια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.