ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ 2026: Παίκτης της Παραγουάης έφτυσε τον Λ.Μέσι

Απίστευτο περιστατικό

Μουντιάλ 2026: Παίκτης της Παραγουάης έφτυσε τον Λ.Μέσι

Στο «Εστάδιο Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες, κατά την διάρκεια του αγώνα Αργεντινή-Παραγουάη, για τα προκριματικά του Παγκομίου Κυπέλλου του 2026, εκτυλίχθηκε ένα απίστευτο περιστατικό.

Ο Λιονέλ Μέσι, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 53′ στη θέση του Χουλιάν Άλβαρες με την «αλμπισελέστε» να προηγείται ήδη στο σκορ από το 3′ χάρις στο γκολ του Νικολάς Οταμέντι, λογομάχησε με τον Αντόνιο Σανάμπρια των «γκουαρανί». Στο βίντεο, ο Σανάμπρια φαίνεται να φτύνει τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε, η Αργεντινή «σφράγισε» το τρίποντο και πανηγύρισε την 3η νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό.

Μετά το τέλος του ματς, ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για το συμβάν.

«Δεν κατάλαβα τίποτα εκείνη την στιγμή, μου το είπαν οι συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια πως με έφτυσε. Ούτε που ξέρω ποιο είναι αυτό το παιδί και δεν θα του δώσω και σημασία, να τον κάνω διάσημο και να μιλούν όλοι για εκείνον», ανέφερε ο 35χρονος επιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι.

Ωστόσο, ο Μέσι μάλλον τον ξέρει κι ενδεχομένως καλά. Ο Αντόνιο Σανάμπρια ήταν κάποτε μέλος της Λα Μασία στην Μπαρτσελόνα κι αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα Β τη σεζόν 2013-14, φυσικά σε μια περίοδο που στο κλαμπ βρισκόταν και ο Αργεντινός.

Ο Σανάμπρια, μάλιστα, είχε προπονηθεί και σε κάποιες περιπτώσεις με την πρώτη ομάδα. Έπειτα, όμως, έφυγε από τους «μπλαουγκράνα» κι έπαιξε σε Σασουόλο, Ρόμα, Σπόρτινγκ Χιχόν, Μπέτις, Τζένοα και πλέον βρίσκεται στην Τορίνο.

Στα άλλα ματς για προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, η Βραζιλία έπειτα από 15 σερί νίκες ως γηπεδούχος στη διαδικασία δεν κατάφερε να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της.

Έμεινε στο 1-1 με τη Βενεζουέλα – που είναι μια από τις χειρότερες ομάδες της CONMEBOL – στην «Αρένα Παντανάλ» της Κουϊαμπά. Ο Γκαμπριέλ Μαγκαλιάες άνοιξε το σκορ στο 50′, αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την έκπληξη στο 86′ με τον Μπέγιο.

Στο μεταξύ, με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους ο Ισημερινός και η Χιλή. Η «τρι» επικράτησε με 2-1 της Βολιβίας στην Λα Πας (83′ Ραμάγιο – 45′ Πάες, 90’+6′ Ροντρίγκες).

Η «ρόχα», πάλι, νίκησε με 2-0 το Περού στο Σαντιάγο (74′ Βαλδές, 90’+1′ αυτ. Λόπες), ενώ Κολομβία και Ουρουγουάη έφεραν 2-2 στην Μπαρανκίγια (36′ Χάμες Ροντρίγκες, 52′ Ούριμπε – 47′ Ολιβέρα, 90’+1′ πέν. Νούνιες).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αργεντινή 9
Βραζιλία 7
Κολομβία 5
Ουρουγουάη 4
Χιλή 4
Βενεζουέλα 4
Ισημερινός 3
Παραγουάη 1
Περού 1
Βολιβία 0
*Προκρίνονται αυτομάτως οι έξι πρώτες της βαθμολογίας, ενώ η 7η θα παίξει σε διηπειρωτικό μπαράζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.