ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ: Δεν μπορούν να το «χωνέψουν» οι Γάλλοι – Μαζεύουν υπογραφές για να… επαναληφθεί ο τελικός (φωτό)

Οι Γάλλοι πιστεύουν πως «η διαιτησία ήταν τελείως πουλημένη»

Μουντιάλ: Δεν μπορούν να το «χωνέψουν» οι Γάλλοι – Μαζεύουν υπογραφές για να… επαναληφθεί ο τελικός (φωτό)

Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου της περασμένης Κυριακής έληξε με δραματικό τρόπο, με την Αργεντινή να παίρνει τη νίκη στα πέναλτι επί της Γαλλίας.

Η «Αλμπισελέστε» πήγε στην ανάπαυλα με δύο γκολ διαφορά, χάρη στα τέρματα των Λιονέλ Μέσι και Άνχελ Ντι Μαρία. Η Γαλλία αντέδρασε, έστειλε τον αγώνα στην παράταση, με τον Κιλιάν Μπαπέ να σκοράρεις δις.

Η «Αλμπισελέστε» ανέκτησε το προβάδισμα με τον Μέσι, αλλά ο σούπερ σταρ της Παρί έφερε και πάλι το ματς στα ίσα. Ο νικητής του βαρύτιμου τροπαίου καθορίστηκε τελικώς στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, με την Αργεντινή να επικρατεί με 4-2.

Η ήττα άφησε μια πικρή γεύση στους Γάλλους οπαδούς που αισθάνονται αδικημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Ένας χρήστης του MesOpinions ζήτησε από τη FIFA να επαναλάβει τον αγώνα λόγω της άδικης κατακύρωσης του πέναλτι της Αργεντινής, ενώ υποστήριξε ότι έγινε φάουλ στον Μπαπέ πριν το γκολ του Άνχελ Ντι Μαρία.

Η αίτηση για την επανάληψη του αγώνα στοιχειοθετείται έχει ως εξής: «Η διαιτησία ήταν τελείως πουλημένη, δεν υπήρξε ποτέ πέναλτι + φάουλ στον Μπάμπε στο 2ο γκολ!!! Υπογράψτε και μοιραστείτε μαζικά για να επαναληφθεί ο αγώνας!»

Σχεδόν 200.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει την αίτηση μέχρι στιγμής. Παρά τη δημοτικότητα του αιτήματος βέβαια, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επαναληφθεί ο αγώνας Γαλλία – Αργεντινή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.