Μουντιάλ: Ευχές στην Πολωνία από τις… γυναίκες του Ρ.Λεβαντόφσκι (φωτό)

Η σύζυγος και οι δύο κόρες του Λεβαντόφσκι φωτογραφήθηκαν πριν από τον αγώνα της Πολωνίας με τη Γαλλία

Μουντιάλ: Ευχές στην Πολωνία από τις… γυναίκες του Ρ.Λεβαντόφσκι (φωτό)

Ευχές για καλή επιτυχία στην Πολωνία στο παιχνίδι με τη Γαλλία στο Μουντιάλ του Κατάρ έστειλαν οι γυναίκες του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Η σύζυγος του Άννα Λεβαντόφσκα και οι κόρες τους, Κλάρα και Λάουρα, είναι στο Κατάρ και δεν χάνουν αγώνα της Πολωνίας.

Πριν από το παιχνίδι με τη Γαλλία φωτογραφήθηκαν και οι τρεις με φανέλες της εθνικής ομάδας της Πολωνίας, φυσικά με το Νο9 του Λέβα, και έγραψαν “Πάμε Πολωνία”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Άννα και οι κόρες της ελπίζουν να δουν τον Ρόμπερτ να σκοράρει ξανά και να στέλνει στα προημιτελικά την εθνική τους ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.