Μουντιάλ: ΗΠΑ-Ουαλία στο τελευταίο ματς της ημέρας – Ισοφάρισαν οι Ουαλοί στα τελευταία λεπτά (upd)

Έφεραν το ματς στα ίσα στο 81' οι Ουαλοί - Το ματς μεταδίδεται από την ελεύθερη συχνότητα του ANT1

Μουντιάλ: ΗΠΑ-Ουαλία στο τελευταίο ματς της ημέρας – Ισοφάρισαν οι Ουαλοί στα τελευταία λεπτά (upd)

81′: Ο Ζίμερμαν «γκρέμισε» τον Μπέιλ μέσα στην περιοχή και η Ουαλία κέρδισε το πέναλτι. Ο Μπέιλ εκτέλεσε πολύ δυνατά και σκόραρε για το 1-1.

Η Ουαλία ξεκίνησε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, πιέζοντας για την ισοφάριση.

36′: ΓΚΟΛ για τις ΗΠΑ! Ο Πούλισικ έκανε τρομερή κάθετη στον Γουεά, τον έβγαλε τετ α τετ και αυτός με πολύ ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0.

Μισή ώρα συμπληρωμένη στο ματς χωρίς κάποιο γκολ, με την Αμερική να «πατάει» καλύτερα στο γήπεδο και να έχει τις καλύτερες ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα.

Η δράση στον 2ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ ξεκίνησε με την ευρεία νίκη (6-2) της Αγγλίας επί του Ιράν και η πρώτη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με το παιχνίδι της Ουαλίας με τις ΗΠΑ.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί από την ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Από τη μια πλευρά οι ΗΠΑ που θα διοργανώσουν μαζί με τον Καναδά και το Μεξικό το Μουντιάλ του 2026 και από την άλλη η Ουαλία η οποία επιστρέφει σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από το 1958.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Ahmad bin Ali Stadium» στο Αλ Ραγιάν, το οποίο έχει χωρητικότητα 44.740 άτομα.

Οι ΗΠΑ υπερτέρησαν στην ισοβαθμία με την Κόστα Ρίκα, με απολογισμό 7-4-3. Θα συμμετέχουν στο Μουντιάλ για 11η φορά, ενώ έχουν πάει στο Κατάρ με καλή ψυχολογία, αφού το καλοκαίρι του 2020 και μετά έχουν κατακτήσει το Nations League και το Gold Cup.

Από την άλλη, η Ουαλία τερμάτισε στη 2η θέση του 5ου ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης και εν συνεχεία πήγε στα μπαράζ. Αντιμετώπισε στην αρχή την Αυστρία, όπου επικράτησε 2-1 και στον τελικό νίκησε 1-0 την Ουκρανία για να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παίκτες που ξεχωρίζουν είναι ο Κρίστιαν Πούλισικ για τις ΗΠΑ και ο Γκάρεθ Μπέιλ για την Ουαλία, ο οποίος όμως αγωνίζεται στο MLS.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.