ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μουντιάλ: Η ανακοίνωση για τη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ και τα τεχνικά προβλήματα

Για να παρακολουθήσει κανείς την πλατφόρμα του ANT1+ θα πρέπει να πληρώσει συνδρομή 20 ευρώ

Μουντιάλ: Η ανακοίνωση για τη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ και τα τεχνικά προβλήματα

Ο ANT1 με ανακοίνωση του αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε η συνδρομητική πλατφόρμα στη διάρκεια του αγώνα Αγγλία – Ιράν, ζήτησε συγνώμη και στάθηκε στην αλλαγή της ροής του προγράμματος για να μεταδοθεί ζωντανά το Σενεγάλη – Ολλανδία.

Σημειώνεται ότι για να παρακολουθήσει κανείς την πλατφόρμα του ANT1+ θα πρέπει να πληρώσει συνδρομή 20 ευρώ, κάτι που έχει κάνει η πλειοψηφία του κόσμου ώστε να μπορεί να δει όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης.

Η οργή… ξεχειλίζει πάντως από τους χρήστες στα social media. Και αυτό γιατί όχι μόνο ο κόσμος δέχτηκε να πληρώσει για να παρακολουθήσει τους αγώνες του Μουντιάλ (εν αντιθέσει με ό,τι συνέβαινε τα προηγούμενα πολλά χρόνια), αλλά ακόμα και όταν το έκανε, αυτό δεν τον βοήθησε να… φτάσει στο θέαμα με τον τρόπο που θα ήθελε.

Η ανακοίνωση του ANT1 ανέφερε:

“Στο πλαίσιο του FIFA World Cup 2022™, κατά τη διάρκεια της προβολής του αγώνα Αγγλία-Ιράν, η συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα. Με σχετική ανακοίνωσή του το ΑΝΤ1+ ενημέρωσε τους χρήστες ότι ο αγώνας θα μεταδιδόταν στο antenna.gr.

Η ομάδα του ΑΝΤ1+ ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στους συνδρομητές της και εργάζεται πυρετωδώς για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος.

Για να μην χάσουν λεπτό οι συνδρομητές από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 TV αποφάσισε να αλλάξει τη ροή του προγράμματός του και να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα Σενεγάλη – Ολλανδία (18:00) μέσα από την συχνότητά του, αλλά και μέσα από το antenna.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μεγάλη γιορτή του Μουντιάλ συνεχίζεται σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Μείνετε συντονισμένοι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.