Μουντιάλ: Το Καμερούν με 2 γκολ σε 3 λεπτά ισοφαρίζει τη Σερβία (3-3) (upd)

Το ματς έχει έντονο... ελληνικό χρώμα

Μουντιάλ: Το Καμερούν με 2 γκολ σε 3 λεπτά ισοφαρίζει τη Σερβία (3-3) (upd)

66′: Τρομερή εξέλιξη! 3-3 με τον Τσούπο-Μότινγκ το Καμερούν!

63′: Μειώνει σε 3-2 το Καμερούν. 63′ με τον Αμπουμπακάρ. 

53′: 3-1 η Σερβία με τον Μίτροβιτς!

45+4′: Ανατρέπει την κατάσταση η Σερβία σε 4 λεπτά και κάνει το 2-1 με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

45+1′: Η Σερβία ισοφαρίζει σε 1-1! Εκτέλεση φάουλ του Τάντιτς, πήρε την κεφαλιά ο Πάβλοβιτς και ισοφάρισε!

29′: Γκολ για το Καμερούν! Η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, ο Καστεγετό ήταν αφύλακτος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

17′: Νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Σερβία ξανά με τον Μίτροβιτς, ο οποίος έκανε σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά αστόχησε.

11′: Δοκάρι για τη Σερβία με τον Μίτροβιτς.

Το Καμερούν αντιμετωπίζει τη Σερβία στη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Μουντιάλ.

Το Καμερούν ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στο Μουντιάλ 2022 από την Ελβετία με 1-0, ενώ η Σερβία ηττήθηκε από τη Βραζιλία με 2-0. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν με νύχια και με δόντια τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί στη μάχη της πρόκρισης.

Το ματς έχει έντονο ελληνικό χρώμα.

Κι αυτό διότι στο Καμερούν βασικοί ξεκινούν ο Πιέρ Κούντε του Ολυμπιακού και ο Νικολάς Ενκουλού του Άρη. Παράλληλα κάτω από την εστία βρίσκεται ο παλιός γνώριμός μας από τη θητεία του σε ΟΦΗ, Λαμία και Λεβαδειακό, Ντεβί Επασί, καθώς ο Ονανά υπέπεσε σε πειθαρχικό. Βασικός για τη Σερβία είναι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αγώνας ξεκινάει στις 12:00 και μεταδίδεται από την ελεύθερη συχνότητα του ANT1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.