ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μουντιάλ: «Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Νότια Κορέα και Ουρουγουάη (0-0)

Δύο δοκάρια είχαν οι Ουρουγουανοί

Μουντιάλ: «Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Νότια Κορέα και Ουρουγουάη (0-0)

Ουρουγουάη και Νότια Κορέα έμειναν στο 0-0, σε αναμέτρηση για τον 8ο όμιλο του Μουντιάλ 2022.

Με λευκή ισοπαλία ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ουρουγουάης με τη Νότια Κορέα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ του Κατάρ.

Δύο δοκάρια είχαν οι Ουρουγουανοί με Γοδίν και Βαλβέρδε, μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους Ασιάτες με τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Ουί Τζο Χουάνγκ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο πρώτο μέρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ που αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και όλη η ανάπτυξη της ασιατικής ομάδας περνούσε από τα πόδια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.