ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ: «Μοιρασιά» για ΗΠΑ και Ουαλία σε ματς για «γερά νευρά» (1-1)

Η πρώτη ισοπαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ

Μουντιάλ: «Μοιρασιά» για ΗΠΑ και Ουαλία σε ματς για «γερά νευρά» (1-1)

Στον τέταρτο χρονικά αγώνα της διοργάνωσης καταγράφηκε η πρώτη ισοπαλία στο Μουντιάλ, με τις ΗΠΑ και την Ουαλία να τελειώνουν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο 1-1.

Ο αγώνας με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική και στον 2ο Όμιλο του Μουντιάλ στο Κατάρ, Αμερικανοί και Ουαλοί περιορίστηκαν στο «Χ», το οποίο δεν θεωρείται κακό αποτέλεσμα, δεδομένης της ευρείας νίκης (6-2) που πέτυχε νωρίτερα η Αγγλία επί του Ιράν.

Λίγο πιο ευχαριστημένοι πρέπει να θεωρούν εαυτούς οι παίκτες της Ουαλίας και διότι ισοφάρισαν τις ΗΠΑ στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης με πέναλτι του Γκάρεθ Μπέιλ, ενώ θα αντιμετωπίσουν το φαβορί του γκρουπ, τους Άγγλους, την τελευταία αγωνιστική, όπου δεν αποκλείεται να είναι αδιάφοροι όσον αφορά την πρόκρισή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τέρμα των Αμερικανών, με το οποίο άνοιξαν το σκορ στο παιχνίδι, σημείωσε ο Τίμοθι Γουεά, γιος του Τζορτζ Γουεά, που διακρίθηκε με την Εθνική Λιβερίας, ενώ σήμερα είναι πρόεδρος της αφρικανικής χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.