Μουντιάλ: «Μοιρασιά» για Τυνησία και Δανία (0-0)

Οι δύο ομάδες είδαν να τους ακυρώνεται από ένα γκολ για οφσάιντ

Μουντιάλ: «Μοιρασιά» για Τυνησία και Δανία (0-0)

Μετά την Σαουδική Αραβία η οποία έριξε «βόμβα» μεγατόνων κόντρα στην Αργεντινή (1-2), η Τυνησία (το αουτσάιντερ) κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από τη Δανία (το φαβορί) στην πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Οι δύο ομάδες είδαν να τους ακυρώνεται από ένα γκολ για οφσάιντ, ενώ η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ είχε και δοκάρι με τον Κορνέλιους στο 70′.

Η Τυνήσια με ένα μαχητικό πρώτο μέρος και αντοχή στην πίεση της Δανίας στο δεύτερο μέρος κατάφερε να εξουδετερώσει την επιθετική γραμμή του Κάσπερ Χιούλμαντ και να πάρει βαθμό στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022.

Οι Τυνήσιοι έφτασαν πιο κοντά στο γκολ στο πρώτο μέρος, με τον Τζεμπαλί να μην μπορεί να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Κάσπερ Σμάιχελ στο 43ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος τα τρεξίματα των Τυνήσιων έπαιξαν και οι Δανοί πίεσαν για το γκολ.

Οι κορυφαίες τους στιγμές ήταν σε διάστημα δύο λεπτών. Αρχικά ο Νταμέν στο 69′ με ωραία επέμβαση σταμάτησε το ωραίο σουτ του Έρικσεν και παραχώρησε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης (από το κόρνερ), ο Αντρέας Κρίστενσεν με κεφαλιά πάσα τροφοδότησε τον Κορνέλιους και αυτός εξ’ επαφής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο άλλο ματς του τέταρτου ομίλου, η Γαλλία αντιμετωπίζει την Αυστραλία το βράδυ στις 21:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.