ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μουντιάλ: Θριαμβευτική πρόκριση της Αγγλίας στους «16» με επιβλητική νίκη κόντρα στην Ουαλία (3-0)

Χωρίς νίκη ολοκλήρωσε την πορεία της η Ουαλία στη διοργάνωση - Με τη Σενεγάλη οι Άγγλοι στη φάση των «16»

Μουντιάλ: Θριαμβευτική πρόκριση της Αγγλίας στους «16» με επιβλητική νίκη κόντρα στην Ουαλία (3-0)

Η Αγγλία πέτυχε μια θριαμβευτική νίκη απέναντι στην Ουαλία, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 στην τελευταία αγωνιστική και πήρε την πρωτιά στον όμιλο. Στην τελευταία θέση οι Ουαλοί χωρίς νίκη.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ «τράκαρε» σε αμυντικό τείχος στο πρώτο μέρος απέναντι στην Ουαλία αλλά στο δεύτερο όχι απλά το τρύπησε αλλά το κατεδάφισε, με τον Μάρκους Ράσφορντ να δίνει επιθετικό ρεσιτάλ και να την οδηγεί με τα δύο γκολ που πέτυχε σε μία τεράστια νίκη -από βαθμολογική και ψυχολογική άποψη- με σκορ 3-0.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποτέλεσμα που εκτόξευσε τα «τρία λιοντάρια» στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου και την στέλνει πάνω στην Σενεγάλη (πήρε την δεύτερη θέση στον 1ο όμιλο), με τις δύο ομάδες να αναμετρώνεται το βράδυ της Κυριακής (4/12, 21:00) στη φάση των 16 του Μουντιάλ, με έπαθλο ένα χρυσό εισιτήριο για τα προημιτελικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.