ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Μπάγερν Μονάχου: Αποχωρεί ο Τ.Τούχελ στο τέλος της σεζόν – Δεν προέκυψε συμφωνία

Το τελευταίο διάστημα οι φίλοι της Μπάγερν μάζευαν υπογραφές ώστε να μείνει ο Τ.Τούχελ στην ομάδα και του χρόνου

Μπάγερν Μονάχου: Αποχωρεί ο Τ.Τούχελ στο τέλος της σεζόν – Δεν προέκυψε συμφωνία

Ο Γερμανός τεχνικός Τόμας Τούχελ επιβεβαίωσε ότι δεν θα είναι προπονητής της Μπάγερν Μονάχου την επόμενη σεζόν.

Μετά από μια χρονιά γεμάτη αναποδιές και αποτυχίες ο Τόμας Τούχελ ανακοίνωσε πως φεύγει από τους Βαυαρούς το καλοκαίρι, παρά τις προσπάθειες κάποιων παικτών να μεταπείσουν την διοίκηση της ομάδας.

«Αυτή είναι η τελευταία συνέντευξη Τύπου μου στην οδό Säbener Straße. Όσα είχαμε αναφέρει τον Φεβρουάριο παραμένουν. Υπήρξαν και άλλες συζητήσεις, αλλά δεν προέκυψε συμφωνία», αποκάλυψε ο Γερμανός τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών να θέλουν τη διοίκηση της Μπάγερν να διαπραγματεύεται με τον Ραλφ Ράνγκνικ και είναι αρκετοί οι οπαδοί που διαφωνούν με τις πρακτικές της διοίκησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε πως ο κόσμος της Μπάγερν το τελευταίο διάστημα μάζευε υπογραφές ώστε να μείνει ο Τούχελ στην ομάδα και του χρόνου, με την προσπάθειά τους να μην έχει αντίκρισμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.