ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπάτσκα Τόπολα: «Δεν θα βγούμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό αν δεν μπουν το γήπεδο οι οπαδοί μας»

Η ομάδα από τη Σερβία θα έχει περίπου 130 φιλάθλους

Μπάτσκα Τόπολα: «Δεν θα βγούμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό αν δεν μπουν το γήπεδο οι οπαδοί μας»

Η Μπάτσκα Τόπολα ξεκαθάρισε με επιστολή της στην UEFA πως δεν θα αγωνιστεί την Πέμπτη στο ματς με τον Ολυμπιακό αν δεν επιτραπεί η είσοδος στους οπαδούς της στο «Γ. Καραϊσκάκης», σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Mozzartsport» η σερβική ομάδα υποστηρίζει ότι πρέπει να επιτραπεί η είσοδος στους 130 φίλους της ομάδα, διαφορετικά οι παίκτες της δε θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μπάτσκα ανέφερε στην UEFA ότι έχουν δοθεί περί τις 100.000 ευρώ για το ταξίδι και τη διαμονή στην Αθήνα και ότι μεταξύ των οπαδών αναμένεται να βρίσκονται και χορηγοί του συλλόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.